Συχνές Ερωτήσεις

Ποιό κάτω θα βρείτε απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα που έχουν οι Πελάτες μας.

 

Τί ακριβώς κάνετε;

Παρέχουμε δάνεια εμπράγματης εξασφάλισης. Οι περισσότεροι μας πελάτες θέτουν για εγγύηση είτε το αυτοκίνητο τους, είτε αντικείμενα αξίας όπως κοσμήματα και ρολόγια

Ποιοί είστε /  Είσαστε τράπεζα;

Είμαστε μια εγγεγραμμένη εταιρία που παρέχει μικροδάνεια απο €1,000 μέχρι €10,000.

Άν βάλω σαν εγγύηση το αυτοκίνητο μου μπορώ να συνεχίσω να το χρησιμοποιώ;

Μπορείτε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε κανονικά, αλλά πρέπει να μας φέρνετε το πρωτότυπο πιστοποιητικό εγγραφής του όπως και ένα πιστοποιημένο έντυπο μεταφοράς του οχήματος για να το φυλάμε στα γραφεία μας μέχρι να αποπληρωθεί το δάνειο.

 

Πώς αποπληρώνω το δάνειο;

Η εταιρεία λαμβάνει μηνιαία δόση η οποία βασίζεται στο ύψος του δανείου.
Μπορείτε να εξοφλήσετε με 2 τρόπους:
– είτε με την καταβολή του μηνιαίου τέλους (σταθερού ποσού) κάθε μήνα και όταν είστε έτοιμοι να εξοφλήσετε πληρώνοντας το υπολοιπόμενο ποσό εφάπαξ
– είτε με την καταβολή του μηνιαίου τέλους κάθε μήνα και την προσθήκη ενός επιπλέον ποσού από € 50 σε € 200 ή περισσότερα (ανάλογα με την οικονομική σας κατάσταση). Αυτό το επιπλέον ποσό θα αφαιρεθεί από το συνολικό δάνειο, που αυτό σημαίνει ότι το ύψος των υπολοιπόμενων δόσεων θα μειωθεί. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποπληρώσετε το δάνειο σας εύκολα χωρίς να ανησυχείτε για το μέρος που χρωστάτε στο τέλος της δανειοδότησης.

Πού βρίσκονται τα γραφεία σας;

Στην Αγία Νάπα.

Πρέπει να έλθω στο γραφείο σας για να πληρώσω την μηνιαία δόση;

Όχι, μπορείτε να αποστείλετε τη δόση με οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Akis Express, Travel Express ή ACS) ή μπορείτε επίσης
να κάνετε κατάθεση απευθείας στο λογαριασμό μας (περισσότερες λεπτομέριες σας δίνονται κατα την υπογραφή του συμβολαίου).

Πώς γίνεται η εκτίμηση του αυτοκινήτου που τίθεται για εγγύηση;

Μας δίνετε πληροφορίες για το αυτοκίνητο τηλεφωνικώς και εμείς συμβουλευόμαστε τον εκτιμητή μας. Ανάλογα με το ύψος της εκτίμησης που θα μας δώσει θα σας ενημερώσουμε εάν το αυτοκίνητο καλύπτει ή όχι το ποσό που χρειάζεστε, διαφορετικά θα σας ενημερώσουμε για το μέγιστο δυνατό δάνειο που μπορούμε να σας δώσουμε έναντι του αυτοκινήτου σας. Ακολούθως θα πρέπει να έρθετε με το αυτοκίνητο σας στο γραφείο μας για να εξακριβώσουμε εάν πράγματι το αυτοκίνητο αξίζει όσο η εκτίμηση, αφού αυτό εξαρτάται και από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Προσφέρετε δάνειο για φοιτητές;

Όχι,  προσφέρουμε δάνειο μόνο σε μόνιμους κάτοικους στην Κύπρο.

Δίνετε δάνειο έναντι προσωπικών επιταγών ή του μισθού μου;

Όχι, δεχόμαστε σαν εγγύηση μόνο αντικείμενα αξίας.

Μπορώ να θέσω σαν εγγύηση έπιπλα και άλλα αντικείμενα του σπιτιού;

Όχι, δεχόμαστε μόνο αυτοκίνητα ή αντικείμενα αξίας όπως κοσμήματα και ρολόγια.

Μπορώ να δανειστώ μόνο €500;

Το ελάχιστο δάνειο που προσφέρουμε είναι €500. Θα πρέπει να έχετε στην διάθεση σας για να δώσετε σαν εγγύηση κάποιο αντικείμενο αξίας τουλάχιστον €1,000 για να μπορείτε να λάβετε αυτό το ποσό.

 

Leave a Reply