Τί έιναι το Δάνειο με εμπράγματη εξασφάλιση;

Πάρτε δάνειο έναντι περιουσίας

Εάν χρειάζεστε χρήματα επειγόντως και η τράπεζα ή κάποιος άλλος φορέας σας έχει αρνηθεί να πάρετε δάνειο, τότε μπορείτε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός δάνειου με εμπράγματη εξασφάλιση. Αν δεν έχετε ακούσει αυτόν τον όρο προηγουμένως, θα αναρωτιέστε “ Τί είναι το δάνειο με εμπράγματη εξασφάλιση ” Με λίγα λόγια το δάνειο αυτό ασφαλίζεται έναντι περιουσιακών στοιχείων, όπως αυτοκίνητα, ρολόγια και κοσμήματα. Το μέγεθος του δανείου θα είναι ίσο με ένα ποσοστό της αξίας του περιουσιακού στοιχείου. Για παράδειγμα το μέγεθος του δανείου θα μπορουσε να τεθεί στο 50% της αξίας που έχει ένα αυτοκίνητο την δεδομένη στιγμή.

Γιατί το δάνειο με εμπράγματη εξασφάλιση είναι καλύτερο απο το τραπεζικό δάνειο;

Η όλη συναλλαγή εκτελείται ταχύτατα και μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε 24 ώρες. Σας δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία, χωρίς να υποστείτε πιστωτικούς ελέγχους, ενώ το αντικείμενο που τίθεται για εγγύηση καλύπτει απόλυτα το δάνειο, χωρίς να χρειάζονται άλλες εγγυήσεις.

Comments
 • Αντρεας says:

  Εχω ενα ακινητο αξιας 120,000 Ευρω στο κεντρο της Λεμεσου καταλληλο για αξιοποιηση 120 τμ παλαια οικια με συντελεστη δομισης ισογειο και δυο οροφους . Μπορω να το πωλησω στις 85.000 ευρω γρηγορη πωληση για προσωπικους λογους .
  Επισης θελω να δανειστω 20,000 ευρω
  αν δεν μπορειτε να το αγορασετε.
  παρακαλω απαντηστε πως προχωρουμε

 • Stella says:

  Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 23722482 για να σας δώσουμε πληροφορίες άμεσα η να μας στείλτε τον αριθμό του τηλεφώνου σας ώστε να σας καλέσουμε εμείς.

 • Despoina Moraitou says:

  Εχω σπίτι αλλά είναι αποθηκευμένομπορω να πάρω δάνειο 3000

 • Σάββας says:

  Χρειάζομαι κατεπίγον 3 χιλιάδες με εξόφληση σε 4 μηνηαίες δώσεις τι χρειάζομαι?

Leave a Reply