Τί έιναι το Δάνειο με εμπράγματη εξασφάλιση;

Πάρτε δάνειο έναντι περιουσίας

Εάν χρειάζεστε χρήματα επειγόντως και η τράπεζα ή κάποιος άλλος φορέας σας έχει αρνηθεί να πάρετε δάνειο, τότε μπορείτε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός δάνειου με εμπράγματη εξασφάλιση. Αν δεν έχετε ακούσει αυτόν τον όρο προηγουμένως, θα αναρωτιέστε “ Τί είναι το δάνειο με εμπράγματη εξασφάλιση ” Με λίγα λόγια το δάνειο αυτό ασφαλίζεται έναντι περιουσιακών στοιχείων, όπως αυτοκίνητα, ρολόγια και κοσμήματα. Το μέγεθος του δανείου θα είναι ίσο με ένα ποσοστό της αξίας του περιουσιακού στοιχείου. Για παράδειγμα το μέγεθος του δανείου θα μπορουσε να τεθεί στο 50% της αξίας που έχει ένα αυτοκίνητο την δεδομένη στιγμή.

Γιατί το δάνειο με εμπράγματη εξασφάλιση είναι καλύτερο απο το τραπεζικό δάνειο;

Η όλη συναλλαγή εκτελείται ταχύτατα και μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε 24 ώρες. Σας δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία, χωρίς να υποστείτε πιστωτικούς ελέγχους, ενώ το αντικείμενο που τίθεται για εγγύηση καλύπτει απόλυτα το δάνειο, χωρίς να χρειάζονται άλλες εγγυήσεις.

Πλεονεκτήματα για τις μικρές επιχειρήσεις

Πλεονεκτήματα για τις μικρές επιχειρήσεις

Οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων συχνά δυσκολεύονται να πάρουν τη χρηματοδότηση που χρειάζονται για να μπούν δυναμικά στην αγορά. Πολλοί ακόμα ούτε καν καταφέρνουν να ανοίξουν μια επιχείρηση, καθώς οι τράπεζες είναι απρόθυμες να χρηματοδοτήσουν μικρές επιχειρήσεις, όσο υποσχόμενες και αν είναι. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ένα δάνειο με εμπράγματη εξασφάλιση μπορεί να δώσει σε μία επιχείρηση το κεφάλαιο που χρειάζεται, για την υλοποίηση των στόχων της.

Δάνειο Τίτλου Ιδιοκτησίας

Τα ασφαλή δάνεια σας επιτρέπουν να πάρετε χρήματα απο την αξία ενός περιουσιακού στοιχείου, χωρίς την πώληση του. Το δάνειο τίτλου ιδιοκτησίας πάει ένα βήμα παραπέρα, καθώς το αντικείμενο εγγύησης μπορεί να παραμείνει στην κατοχή σας και να έχετε την δυνατότητα να το χρησιμοποιείτε, κάνοντας απλά μεταβίβαση του τίτλου ιδιοκτησίας. Ένα απο τα πλεονεκτήματα της διευθέτησης αυτής είναι ότι κανένας δεν θα μπορεί να ξέρει ότι αναγκαστήκατε να πάρετε το δάνειο αυτό. Με το πέρας της εξόφλησης του δανείου ο τίτλος μεταβιβάζεται πίσω σε εσάς.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιό κάτω θα βρείτε απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα που έχουν οι Πελάτες μας.

 

Τί ακριβώς κάνετε;

Παρέχουμε δάνεια εμπράγματης εξασφάλισης. Οι περισσότεροι μας πελάτες θέτουν για εγγύηση είτε το αυτοκίνητο τους, είτε αντικείμενα αξίας όπως κοσμήματα και ρολόγια

Ποιοί είστε /  Είσαστε τράπεζα;

Είμαστε μια εγγεγραμμένη εταιρία που παρέχει μικροδάνεια απο €1,000 μέχρι €10,000.

Άν βάλω σαν εγγύηση το αυτοκίνητο μου μπορώ να συνεχίσω να το χρησιμοποιώ;

Μπορείτε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε κανονικά, αλλά πρέπει να μας φέρνετε το πρωτότυπο πιστοποιητικό εγγραφής του όπως και ένα πιστοποιημένο έντυπο μεταφοράς του οχήματος για να το φυλάμε στα γραφεία μας μέχρι να αποπληρωθεί το δάνειο.

 

Πώς αποπληρώνω το δάνειο;

Η εταιρεία λαμβάνει μηνιαία δόση η οποία βασίζεται στο ύψος του δανείου.
Μπορείτε να εξοφλήσετε με 2 τρόπους:
– είτε με την καταβολή του μηνιαίου τέλους (σταθερού ποσού) κάθε μήνα και όταν είστε έτοιμοι να εξοφλήσετε πληρώνοντας το υπολοιπόμενο ποσό εφάπαξ
– είτε με την καταβολή του μηνιαίου τέλους κάθε μήνα και την προσθήκη ενός επιπλέον ποσού από € 50 σε € 200 ή περισσότερα (ανάλογα με την οικονομική σας κατάσταση). Αυτό το επιπλέον ποσό θα αφαιρεθεί από το συνολικό δάνειο, που αυτό σημαίνει ότι το ύψος των υπολοιπόμενων δόσεων θα μειωθεί. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποπληρώσετε το δάνειο σας εύκολα χωρίς να ανησυχείτε για το μέρος που χρωστάτε στο τέλος της δανειοδότησης.

Πού βρίσκονται τα γραφεία σας;

Στην Αγία Νάπα.

Πρέπει να έλθω στο γραφείο σας για να πληρώσω την μηνιαία δόση;

Όχι, μπορείτε να αποστείλετε τη δόση με οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Akis Express, Travel Express ή ACS) ή μπορείτε επίσης
να κάνετε κατάθεση απευθείας στο λογαριασμό μας (περισσότερες λεπτομέριες σας δίνονται κατα την υπογραφή του συμβολαίου).

Πώς γίνεται η εκτίμηση του αυτοκινήτου που τίθεται για εγγύηση;

Μας δίνετε πληροφορίες για το αυτοκίνητο τηλεφωνικώς και εμείς συμβουλευόμαστε τον εκτιμητή μας. Ανάλογα με το ύψος της εκτίμησης που θα μας δώσει θα σας ενημερώσουμε εάν το αυτοκίνητο καλύπτει ή όχι το ποσό που χρειάζεστε, διαφορετικά θα σας ενημερώσουμε για το μέγιστο δυνατό δάνειο που μπορούμε να σας δώσουμε έναντι του αυτοκινήτου σας. Ακολούθως θα πρέπει να έρθετε με το αυτοκίνητο σας στο γραφείο μας για να εξακριβώσουμε εάν πράγματι το αυτοκίνητο αξίζει όσο η εκτίμηση, αφού αυτό εξαρτάται και από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Προσφέρετε δάνειο για φοιτητές;

Όχι,  προσφέρουμε δάνειο μόνο σε μόνιμους κάτοικους στην Κύπρο.

Δίνετε δάνειο έναντι προσωπικών επιταγών ή του μισθού μου;

Όχι, δεχόμαστε σαν εγγύηση μόνο αντικείμενα αξίας.

Μπορώ να θέσω σαν εγγύηση έπιπλα και άλλα αντικείμενα του σπιτιού;

Όχι, δεχόμαστε μόνο αυτοκίνητα ή αντικείμενα αξίας όπως κοσμήματα και ρολόγια.

Μπορώ να δανειστώ μόνο €500;

Το ελάχιστο δάνειο που προσφέρουμε είναι €500. Θα πρέπει να έχετε στην διάθεση σας για να δώσετε σαν εγγύηση κάποιο αντικείμενο αξίας τουλάχιστον €1,000 για να μπορείτε να λάβετε αυτό το ποσό.